Lifecoaching

Om Lifecoaching

Jeg tror mange kender den der følelse af, ikke helt at være der i livet, hvor vi gerne vil være. Den der nagende følelse af ikke at være helt glad og tilfreds med dig selv, det liv du har fået skabt, det job eller den uddannelse du har taget, den partner du er sammen med, din vægt, dine relationer, måden du er forældre på, måden du håndterer konflikter på osv…. Der kan være mange forskellige områder, hvor du ikke er helt glad og hvor du godt kunne tænke dig at skabe en forandring. Du drømmer måske i virkeligheden om noget helt andet, noget du gerne vil prøve af, noget du gerne vil opleve. Måske har du udsat det flere gange, måske har du faktisk startet op et par gange, men er faldet af hesten igen, og har i stedet overbevist dig selv om, at det også bare er dig der er fjollet og utilfreds, og du skal bare lige tage dig lidt sammen, og hvad vil andre tænke. Du finder alverdens undskyldninger for ikke at ændre på noget, så du gør som du plejer. Men stille og roligt kommer følelsen af tristhed, modløshed og utilfredshed snigende ind på dig igen.

Der er noget af det, som du har skabt for dig selv og i dit liv, som kræver en ændring, så du kan blive glad og tilfreds, og der er kun dig selv til at gøre det. Det er mega provokerende, men ikke mindst er det sådan det er. Vi har selv været medskabende på det hele. Vi har alle foretaget valg…eller ikke valgt, hvilket også er en form for valg. Vi har alle gjort handlinger, eller bare ladet os flyde med strømmen. Alle valg og handlinger har en konsekvens og en påvirkning, på en eller anden måde, som vi enten kan bryde os om eller ikke, men vi har selv været med til at skabe det, bevidst eller ubevidst. Derfor kan vi også ændre det, bevidst.

 Jeg er selv verdensmester i overspringshandlinger og kan finde mange undskyldninger, når der er noget der er udenfor min comfortzone. Det er også bare fordi at…eller, han/hun sagde eller gjorde….eller, det var fordi at, så skete der det… STOP! Der findes rigtig mange smutveje for at undgå at se indad og se mig selv i øjnene, stillespørgsmål til mig selv, lytte efter svarerne og være nysgerrig uden forsvar og fordomme, men det er det der skal til, hvis jeg vil forstå og hvis vil jeg vil ændre på noget.

Men uanset hvem du er, eller hvad det er du går og tumler med, så vil jeg gerne forsøge at guide og være sparringspartner på turen igennem de udfordringer, som du nu end befinder dig i, så du ikke står helt fortabt, når du tager tyren ved hornene eller ser dæmonerne i øjnene. For begge dele kan virke skræmmende i mørket helt alene. Så sker der nogen gange det, at når først vi får tændt lidt lys, så kan den store fnysende tyr vise sig bare at være en legesyg kalv og uhyret under sengen med de lysende øjne, er måske bare en gammel glemt refleks på et tøjdyr.

Udtalelser

Lotte kender ikke min baggrund, så jeg fik nogle problemstillinger lagt på bordet, som jeg gerne ville høre hendes opfattelse af, og hun var fra starten meget interesseret og konstruktiv – kom med gode råd til hvordan jeg kunne håndtere forskellige situationer anderledes end jeg selv havde tænkt
på. Fik mig til at se tingene i et andet lys – ikke altid til min fordel, men det hjalp mig til at forstå tingene på en helt anden måde.

Lotte arbejder meget professionelt, og der er hyggeligt og rart at være. Man føler sig hurtigt hjemme i hendes selskab, og det føles meget naturligt at fortælle om ens inderste følelser. Jeg er virkelig glad og taknemmelig for hendes hjælp til min kæreste og jeg.

Tit tænker jeg: ”Hvad mon Lotte ville gøre i denne situation” – og så handler jeg ud fra det.

Jeg tilbyder også coaching for andre områder

Teen-/unge coaching

Kærlighed/parforhold/single/dating

Lifecoaching

Supervisor i kærlighed

Kontakt

 

Tlf: 21 93 29 31
Mail: kontakt@lottefrost.dk
Adresse: Assens / Fyn
CVR: 41524820