Teenage-/Unge Coaching

Om Teenage-/Unge Coaching

At være teenager og ung kan være både stressende, pressende og forvirrende i en hverdag fyldt med skole/uddannelse, karakterer, tests, venner/veninder, kærester, familier, fritidsinteresser, fritidsjob, sociale medier hvor sammenligninger og skønhedsidealer hersker samt andre forvirrende påvirkninger. Pyha…jeg kan selv blive helt forpustet af den opremsning… Så der er ikke noget at sige til, at alle de ting kan være en jungle at navigere i, og til tider ret ensomt og en smule angstprovokerende. Når man så oven i købet også er teenager/ung og er under opbygning og udvikling, både fysisk, følelsesmæssigt og mentalt, så kan det være rigtig befriende at
tale med en som kan vejlede og støtte dig. En som ikke er familie, ven eller på anden måde tæt på og hvor der ikke er følelser i klemme.

Jeg husker selv hvor forvirrende, frustrerende og følelsesmæssigt udfordrende det var for mig i min ungdom, og jeg ville ønske jeg havde haft en hjælpende hånd til at finde mit eget ståsted i livet, finde mine egne værdier og få styrket mit selvværd, selvtillid, selvkærlighed og min værdighed. Set tilbage, så kunne det have gjort mange indre og ydre kampe, på forskellige områder, en del lettere
for mig senere i livet.

Derfor vil jeg også gerne tilbyde, at være den der hjælper og støtter dig ind på din vej i dit liv.

Udtalelser

Jeg fik en masse gode ting med fra Lotte hver gang jeg gik derfra, og jeg fik en masse gode råd og opgaver, som jeg kunne bruge til at arbejde med disse problemer, for at jeg selv kunne lærer at håndtere dem.

Lotte er meget lyttende og rolig og for mig gjorde det, at jeg havde lyst til at støtte mig til hende og
komme igen.

Jeg fik et mere positivt sind og en bedre hverdag af at komme hos Lotte. Hun lærte mig en masse gode ting, så jeg kunne få det bedre og jeg fik samtidig øjnene op for, hvor godt det kan være at komme til sådan en som hende, hvor man får hjælp og gode råd, som ikke kommer fra ens tætteste.

Jeg kom til Lotte, fordi jeg havde brug for en at snakke med ifht. hvad jeg tænkte på. Skolen fyldte meget med karakterer og stress.

Lotte en stor hjælp, da hun kunne give mig nogle værktøjer/redskaber som kunne hjælpe mig med at se anderledes på tingene og dermed lettere.

Det hjalp mig til at være mindre stresset i skolen, da jeg begyndte at tro lidt mere på mig selv. Udover det, så hjalp Lotte mig med at forstå, at jeg ikke skulle påtage mig et ansvar for andres problemer, og det har hjulpet mig meget fremover.

Alt i alt, er Lotte en god mentor og et ekstra øre når alt presser på. Det har været en stor hjælp for
mig at komme hos Lotte.

Jeg tilbyder også coaching for andre områder

Teen-/unge coaching

Kærlighed/parforhold/single/dating

Lifecoaching

Supervisor i kærlighed

Kontakt

 

Tlf: 21 93 29 31
Mail: kontakt@lottefrost.dk
Adresse: Assens / Fyn
CVR: 41524820