Supervisor i kærlighed

Opdag dig selv – og bliv fri i kærlighed 

Synes du også, at du altid møder de samme udfordringer i dit parforhold. Det er altid den samme følelse du står med, den samme smerte, den samme frygt. Du tiltrækker, og bliver tiltrukket af, den samme type partner….selvom du troede det var anderledes denne gang…så gentager det sig alligevel. 

Også selvom du har været i det samme forhold i mange år, så er det ofte den samme konflikt der udspiller sig i lidt forskellige forklædninger.

Har du mon en ubevidst forventning om at din partner skal dulme din smerte og hele dine sår, så får du opbygget et afhængighedsforhold, som ikke har meget med kærlighed at gøre. 

Beskytter du dig selv så meget, at du ikke får åbnet dit hjerte op og dermed ikke lukker nogen helt derind, hvor du er allermest sårbar, er du evt. den der selv går, inden du selv bliver forladt.

Dette kan skyldes dit tidlige kærlighedssår og det ubevidste smertemønster du har bygget op, som beskyttelse af dig selv og dit hjerte.

Minder ovenstående om noget du genkender fra dig selv? 

Dine gamle sår og smerter kan ikke forløses af et andet menneske.

Der er kun dig til at forløse dig.

Den menneskelige natur reagerer kraftigt på afvisning, og vi længes efter at høre til. 

Med den viden, arbejder vi os ind i en dyb forståelse af kærlighedens veje og større forståelse af dig selv og den, du elsker. 

Forløbet giver dig mulighed for at forstå, hvorfor du bøvler med kærlighed og relationer.

Jeg vil lære dig grundprincipperne i, hvad det er for nogle psykologiske årsager, der ligger til grund for, at kærligheden bliver svær. Den teori der ligger til grund for denne viden er Oppeteori, baseret på de kognitive principper og Jungs skyggearbejde. 

Uanset om dit parforhold er gammelt eller nyt eller om du er single, så er dette forløb for dig, hvis du er klar til at opdage dig selv og se på hvorfor du bøvler i kærligheden.

Jeg vil gerne hjælpe dig med at opdage dig, hvad der er med dig i kærlighed, og lære dig at navigere bedre i kærlighed.

Jeg vil gerne lære dig at forstå, hvor smerten i kærlighed stammer fra, og når du forstår, give dig muligheden for at skabe noget andet

Jeg har selv været igennem samme process og læring. Ikke i et struktureret forløb som dette, men i løbet af et kærlighedsforhold på fem år med en partner som virkelig triggede mit kærlighedssår og smertemønster. Jeg kendte allerede mit kærlighedssår, da jeg gik ind i dette forhold, men var stadig kun delvist bevidst om mit smertemønster. Mange i min nære omgangskreds har rystet på hovedet og rullet med øjnene pga. denne relation.

Men det forhold var mit valg og min læring. Benhårdt og smertefuldt, men mit eget bevidste valg. Jeg opdagede mig selv og håbede længe, at han også ville opdage sig selv, men det ansvar er ikke mit og den forløsning er ikke min opgave. Jeg vidste længe hvad der foregik, men først da jeg blev klar til at tage konsekvensen af konfrontationen, nemlig at flytte mig fysisk, gav jeg plads til, at alle mine læringer og opdagelser kunne falde på plads, som perler på en snor. Først der kunne jeg skabe den endelig forandring i mig selv. 

Når noget gør ondt, er det et klart signal til, at du skal flytte dig, tage hånden af kogepladen. Ikke altid nødvendigvis flytte dig fysisk, men så flytte dig mentalt, skabe noget andet.

Udtalelser

Lotte har en evne til at ”se ind i dig” – du kan ikke lyve om din tilstand, for hun gennemskuer dig
hurtigt.

Lotte arbejder meget professionelt, og der er hyggeligt og rart at være. Man føler sig hurtigt hjemme
i hendes selskab, og det føles meget naturligt at fortælle om ens inderste følelser. Jeg er virkelig
glad og taknemmelig for hendes hjælp til min kæreste og jeg.

Jeg vil helt sikkert gøre brug af Lottes coaching igen, hvis det bliver nødvendigt – og jeg vil helt
sikkert anbefale andre at bruge hende også.

Jeg foreslog ham, at han kunne tage ud og snakke med Lotte vel vidende, at han ALDRIG havde gjort brug af coaches eller psykologer før. Heldigvis sagde han ja, og han var til 2 samtaler alene – og efterfølgende var jeg med. Vi fik sat ord på følelser, og vi fik hver især forståelse for hinandens reaktioner og baggrunden for vores måde at håndtere ting på. Lotte sad hele tiden på sidelinjen og lyttede og var opmærksom – og når det var nødvendigt, bød hun ind med værktøjer eller handlemåder, vi kunne gøre brug af. Min kæreste har været rigtig glad for deres samtaler og fået forståelse for, hvorfor han reagerer, som han gør – og vi fik gode redskaber til at afhjælpe en træls situation.

Det har været tre meget forskellige samtaler, man alle meget intense og givende! Jeg var flere gange ude hvor isen føltes helt papirtynd, men hele tiden guidet og hjulpet af Lotte, hvilket gjorde mig helt tryg! Det gjorde både ondt og så grimt ud når jeg, med hjælp fra Lotte, fik fundet sandhederne og deres oprindelse frem, men det føltes som en kæmpe lettelse af få “det” placeret og få råd til at arbejde videre mod at blive fri gamle sår. En kæmpe øjenåbner og en selvkærlighed gave til mig selv.

Jeg startede i et forløb hos Lotte Frost fordi jeg var frustreret over at føle at jeg aldrig kom videre i mit liv og kærlighedsliv. Det var som om, at jeg altid vendte tilbage til det samme mønster i mit kærlighedsliv som aldrig rigtigt udviklede sig positivt og samtidig fik jeg tit skabt relationer til andre mennesker som ikke var gode for mig. Havde travlt med at tænke at det var alle andre der var skyld i det… – og samtidig var jeg meget god til at slå mig selv oven i hovedet med en skovl og minde mig om alle de elendige sider jeg har. Jeg var kørt fast og havde givet op og mærkede ikke mig selv mere.
Da jeg sad i stolen hos Lotte første gang, tænkte jeg at jeg nok godt kunne undgå det der var sværest, nemlig at tale om min egen andel i det der var svært. Men det var så ikke ret nemt at komme udenom.
Lotte fik lynhurtigt “låst” op for mig og fik stillet de præcise spørgsmål som gjorde, at jeg begyndte at tænke helt anderledes. Jeg blev hurtigt bevidst om, at jeg skulle starte med at arbejde med mig selv, hvilket aldrig er ret fedt. Lotte var enormt god til at få mig selv til at få øje på de fælder jeg lagde for mig selv, men også de muligheder jeg havde for at komme udenom fælderne på. Jeg blev bevidst om hvad og hvem der trigger mig og hvorfor det og de gør det.
Oplevelser og efterladte følelser fra barndommen som følger med gennem hele livet – men som der stadig er mulighed for at få styr på. Jeg følte mig på ingen måde udstillet, forladt, dømt eller hængt ud i vores snak. Jeg sad der hos Lotte og turde sige alt… Lotte gav mig nogle helt simple metoder til at arbejde med mig selv og jeg tog hjem og var virkelig motiveret til at få gjort noget ved det. Og jeg startede allerede med det samme og mærkede straks en effekt. Jeg følte nærmest en rus i mig selv som mest mindede om en form for forelskelse. Det var skønt.
Anden gang hos Lotte fik jeg ros og feedback for mit arbejde, og nu var processen mere hvordan jeg valgte mine partnere og venner/relationer ud fra den jeg nu er og det jeg kommer med… – og det gav så meget mening lige pludselig. Jeg har nu igen fået nye opgaver at arbejde med og er stadig lige så motiveret. Kan virkelig varmt anbefale Lotte som kærlighedscoach. Hun lytter, hun ser, hun anerkender, hun støtter og hun hjælper videre med en blid hånd i ryggen. De bedste anbefalinger herfra.

Jeg tilbyder også coaching for andre områder

Teen-/unge coaching

Kærlighed/parforhold/single/dating

Lifecoaching

Supervisor i kærlighed

Kontakt

 

Tlf: 21 93 29 31
Mail: kontakt@lottefrost.dk
Adresse: Assens / Fyn
CVR: 41524820